fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ja kush janë anëtarët e rinj të Bordit të Telekomit

Qeveria për kryetar të bordit ka zgjedhur Shpëtim Dobren

Publikuar

Qeveria e Kosovës të mërkurën ka kompletuar bordin drejtues të ndërmarrjes publike, Telekomi i Kosovës, ndërkohë që për kryetar të bordit ka zgjedhur Shpëtim Dobren.

Qeveria ka bërë të ditur se anëtarë të këtij Bordi janë Sajnije Thaqi, Mimoza Vila, Florina Jerliu, Agim Muqaj, Remzi Kelmendi.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ftoi ministrat që të miratojnë këtë vendim duke thënë se me këtë vendim po i vjen fundi një procesi të gjatë.

“Një proces i gjatë po përfundon sot, me emërimin e këtij bordi të drejtorëve. Ju ftoj që nëse nuk keni diçka për diskutim t’i miratojmë”, tha Kurti gjatë mbledhjes.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021