fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ja çka do të ndodhë sot në Kosovë

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti takohet me Oden e Afarizmit të Kosovës

Publikuar

10:00 Mbahet ceremonia e inaugurimit të punimeve në kuadër të projektit “Subvencione për Eficiencë të Energjisë”, implementuar nga Fondacioni i Mileniumit i Kosovës (MFK) mbështetur nga Korporata e Sfidave të Mileniumit.

10:00 Kuvendi Komunal i Rahovecit mban mbledhjen e radhës. (Salla e Kuvendit Komunal)

10:00 Protestë për rritjen e pagesës së ndërrimeve të natës. (Para Klinikës së Kirurgjisë)

10:00 Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) si pjesë e projektit “Avancimi i të Drejtave të Grave në Punë”, financuar nga Bashkimi Evropian dhe bashkë financuar nga Bashkëpunimi Suedez për Zhvillim, në bashkëpunim me Rrjetin e Grave në Kosovë, ju fton që të merrni pjesë në tryezën virtuale, që mbahet me qëllim të publikimit të raportit “(Pa)Drejtësia dhe Diskriminimi me Bazë Gjinore në marrëdhëniet e punës”. (Platforma “Zoom”)

10:00 Inaugurohet platforma “Bëhu Zëri Im”, që do të shërbejë si pikë referente në përfaqësimin e interesave të të mbijetuarve të dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë. (Hotel “Sirius”, Prishtinë)

10:00 Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti takohet me Skënder Krasniqi nga Oda e Afarizmit të Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N303)

10:00 Mbahet mbledhja e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës. (Salla e Kuvendit, Mitrovicë)

10:30 Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti takohet me Skënder me Hysen Sogojevën, nga Oda e Hoteliersë dhe Turizmit e Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N303)

11:00 Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti takohet me Selatin Kaçaniku, nga OJQ Konsumatori. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N303)

12:00 Avokati i Popullit, Naim Qelaj raporton para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione lidhur me ankesat dhe propozim-vendimin e per zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N302)

18:00 Filharmonia e Kosovës do të prezantojë koncertin premierë të Korit të Filharmonisë së Kosovës në kuadër të sezonit 2020/2021. (Kisha katolike “Shën Katarina”, Pejë)

Vazhdo më shumë