fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ja cfarë u duhet që të mund të shkoni në Shqiperi pas datës 6 shtator

Këto rregulla do të aplikohen edhe për ata udhëtarë që kalojnë tranzit në Shqipëri. Fëmijët deri në moshën 6 vjeç, përjashtohen nga këto rregulla.

Publikuar

Nga data 6 shtator, të gjithë personat të cilët duan të udhëtojnë drejt Shqipërisë, si në rrugë tokësore, detare apo ajrore, duhet të plotësojnë këto kritere:

Ata duhet të jenë të pajisur me pasaportë vaksinimi (kartel vaksinimi) jo më të vonshme se dy javë nga data e hyrjes në kufi; ose test PCR të kryer deri në 72 orë përpara hyrjes, ose test antigen i shpejtë të kryer brenda 48 orëve para hyrjes, apo duhet të jeni të pajisur ose me dokument që vërteton se e keni kaluar ose jeni shëruar nga Covid-19 i vlefshëm deri në 6 muaj pas shërimit.

Këto rregulla do të aplikohen edhe për ata udhëtarë që kalojnë tranzit në Shqipëri. Fëmijët deri në moshën 6 vjeç, përjashtohen nga këto rregulla.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021