fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Istogu bëhet me spital të ri

Publikuar

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka njoftuar së me kryetarin e Istogut, Haki Rugova, kanë nënshkruar Marrëveshjen e Mirëkuptimit për financimin e projektit për ndërtimin e QKMF-së në Istog.

“Qytetarët e komunës së Istogut meritojnë gjithë kujdesin e institucioneve shëndetësore për kualitet të shërbimeve, me personel dhe ambiente cilësore. Ministria e Shëndetësisë, nga buxheti i saj, financon projektin me 2,500,000 euro”, ka thënë Zemaj..

Zemaj ka shkruar se qeverisja e tyre, përkushtimi për qytetarët dhe shtetin, nuk është fjalë apo parullë e fushatave, është punë e detyrim yni ditor, angazhim yni i qëndrueshëm, i dëshmuar dhe vlerësuar, si dje, si sot, si nesër!

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021