fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ibrahimi mesazh politikanëve: “Mërgata nuk guxon të shfrytëzohet si delet për vota”

Si dikush që ka jetuar mbi gjysmën e jetës jashtë Kosovës, dje jam ndier i fyer dhe i përbuzur. Mërgata nuk meriton një përbuzje të tillë ku për një gjysëm dite, nëpër terr e me nguti, prezantohet diçka që gjoja po bëhet pë mërgatën

Publikuar

Analisti kosovar, Ilir Ibrahimi, i cili për një kohë të gjatë ka jetuar në mërgim, pas zhvillimet që pasuan pas iniciativës së kryeministrit Albin Kurti për të votuar ndryshimet në ligjin për zgjedhjet, ka thënë së dje është ndier i fyer dhe i përbuzur.

“Si dikush që ka jetuar mbi gjysmën e jetës jashtë Kosovës, dje jam ndier i fyer dhe i përbuzur. Mërgata nuk meriton një përbuzje të tillë ku për një gjysëm dite, nëpër terr e me nguti, prezantohet diçka që gjoja po bëhet pë mërgatën”, ka shkruar Ibrahimi.

Ai ka thënë se mërgata nuk guxon të shfrytëzohet si delet për vota sepse ata kanë hise në në këtë vend sikurse çdo qytetar tjetër.

Postimi i plotë i Ibrahimit:
Si dikush që ka jetuar mbi gjysmën e jetës jashtë Kosovës, dje jam ndier i fyer dhe i përbuzur.
Mërgata nuk meriton një përbuzje të tillë ku për një gjysëm dite, nëpër terr e me nguti, prezantohet diçka që gjoja po bëhet pë mërgatën.
Mërgata nuk guxon të shfrytëzohet si delet për vota sepse ata kanë hise në në këtë vend sikurse çdo qytetar tjetër.

Vazhdo më shumë