fbpx
Lidhu me Ne!

Style

I vendosë xhinset e ngrira si “rampë”

Publikuar

Një burrë kishte gjetur një metodë të pazakontë për të ruajtur parkingun – duke vendosur kështu xhinse të ngrira që shërbenin si “rampë”.

Pasi që temperaturat e ulëta kanë përfshirë SHBA-të dhe pjesën e madhe të Evropës, ky burrë nuk hezitoi që t’i merr xhinset dhe t’i vë në parking të cilat për pak minuta janë ngrirë.

E ky veprim i tij ka shërbyer si inspirim për të tjerët, që shprehën kreativitetin e tyre në mënyra të ngjashme.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021