fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Hoxhaj, programi qeverisës i Kurtit, i dobët dhe i kot

Programi nuk ka plan veprimi, objektivat nuk përkthehen në aktivitete konkrete, nuk ka afate kohore, nuk ka buxhet, nuk dihetn as institucionet përgjegjëse.

Publikuar

Ushtruesi i detyrës së Kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, në seancën e sotme në Kuvendin e Kosovës ka thënë se programi i Qeverisë Kurti është më i dobëti dhe më i koti, ndërkaq theksoi se nuk ka as plan veprimi.

Hoxhaj u shpreh se nuk ka afate kohore dhe nuk ka buxhet e nuk dihen institucionet përgjegjëse për realizim të progrmait.

“Programi nuk ka plan veprimi, objektivat nuk përkthehen në aktivitete konkrete, nuk ka afate kohore, nuk ka buxhet, nuk dihetn as institucionet përgjegjëse. Ky është programi më i dobët e më i kot dhe do të mbahet mend për pasaktësinë aritmetike, për përsëritje në vend të përmbajtjes”, tha Hoxhaj.

“Ai tha se Kurti ka krijuar bindje se do ta transformoj politikën e ekonominë në vend.

“Albin Kurti kishte krijuar bindjen dhe po bën përpjekje ta forcoj këtë bindje, që sapo ta tërheq Qeverinë që tash po e udhëheq do ta bënte transformimin politik e ekonomik në vend. NË fakt kjo ka të bëjë me diçka tjetër. Çdo demagog dhe populist e ka talentin e veçantë me i ba reklamë vetes e këtë talën e ka edhe Albin Kurti. Këtë material, asnjë gram nuk është program”, tha Hoxhaj.

Vazhdo më shumë