fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Hoxhaj: Prioritet janë investimet e jashtme dhe zhvillimi i turizmit

Publikuar

Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj ka mbajtur tubim elektoral në Shtërpcë, ku ka prezantuar Planin e Rimëkëmbjes. Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj ka mbajtur tubim elektoral edhe në Han të Elezit, ku po ashtu ka prezantuar Planin e Rimëkëmbjes.

Hoxhaj ka thënë së me planin e #Rimëkëmbjes, zonën e bukur turistike të Shtërpcës do ta shndërrojmë në qendrën më të madhe të turizmit në rajon.

“Banorët e Firajës, me të cilët bisedova sot, por edhe ata të fshatrave tjera, direkt dhe indirekt, do të jenë përfituesit kryesorë të investimeve milionëshe, sepse ndër vendimet e mia të para si kryeministër do të jetë privatizimi i Brezovicës”, ka thënë Hoxhaj

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021