fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Hoxhaj, në qeverisjen time do të këtë lehtësira të shumta fiskale

Publikuar

Kandidati i PDK-së për Kryeministër, Enver Hoxhaj ka deklaruar të premten së  qeverisja e tij do të ofroj lehtësira të ndryshme fiskale.

“Ne do të ofrojmë lehtësira fiskale dhe mbështetje konkrete përmes granteve investive për të gjitha ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Edhe në fabrikën e prodhimit të ëmbëlsirave “Sedefi”, si dhe në atë të përpunimit të tekstilit “Artatex” në Pejë, theksova se me planin e rimëkëmbjes do t’i mbështesim të gjithë prodhuesit dhe përpunuesit që kanë pësuar nga pandemia. Ne do të sjellim edhe investime nga jashtë për ta rritur prodhimin” ka shkruar Hoxhaj në Facebook.

Vazhdo më shumë
Kliko për koment

Komento

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021