fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Hoxhaj flet për fond 500 milionësh të rimëkëmbjes

Publikuar

Kandidati për Kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se qeveria e ardhshme e Rimëkëmbjes do ta forcojë partneritetin me prodhuesit vendor dhe do të promovojë produktet “Made in Kosova”.

Hoxha në një shkrim në Facebook ka thënë se në prezantimin e planit të tyre ekonomik me Klubin e e Prodhuesve të Kosovës, kanë folu për fondin 500 milionësh të rimëkëmbjes që do të mbulojë interesin e huamarrjes së prodhuesve që eksportojnë mallra jashtë Kosovës.

“As TVSH-ja nuk do të ketë nevojë të paguhet në kufi dhe do të ulet Tatimi në të Ardhura të Korporatave nga 10 %, deri në 0%, varësisht nga investimet dhe numri i të punësuarve të tyre”, ka shkruar Hoxha. Ai është zotuar  se PDK-ja do të vazhdojë të jetë partneri i natyrshëm i bizneseve.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021