fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Hoti: Kundërshtarët tanë politik, t ‘paktën ta falënderojnë popullin izraelit

Publikuar

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, në një shkrim në faqen e tij në Facebook e ka ripohuar se sot u ri dëshmua se Marrëveshja e  Washingtonit ka qenë historike, që e fuqizon sovranitetin e Kosovës, që e kthen Kosovën në nyje gjeo-strategjike në Ballkan.

Hoti ka thënë se partneriteti me SHBA e solli njohjen nga Izraeli, do ta sjell hekurudhën për Durrës, gazin në Prishtinë dhe investime nga bizneset amerikane.

“Kundërshtarët pres që së paku të falënderojnë popullin izraelit”, ka shkruar Hoti.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021