fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Hoti i dëshiron suksese ish shefit të tij

Publikuar

“Uroj secilin qytetar për mbylljen e një procesi demokratik zgjedhor. Sot është konsistuar kuvendi dhe është zgjedhur qeveria. Përgëzoj secilin deputet për sjellje shtetërore. Uroj kryetarin e ri, kryeministrin e ri për detyrat që kanë marrë për udhëheqjen e dy prej institucioneve më të rëndësishëm në vend”

Kështu ka deklaruar ish kryeministri Avdullah Hoti në një konferencë për medie, menjëherë pasi Kuvendi votoi Albin Kurti për Kryeminister të venditë.

“Ju dëshiroj sinqerisht sukses. Suksesi i tyre është edhe sukses i yni, si edhe dështimi i tyre është dështim i yni”.

Hoti në këtë konferencë ka thënë se Qeverinë e Kosovës e ka drejtuar në vitin më të vështirë.

“Jam munduar që të jem kryeministër me dinjitet. Nuk ka qenë e lehtë jemi përballë me polarizime ekstreme, shpesh herë joparimore dhe jodemokratike. Kjo nuk ka ndodhur tash e dhjetë vjet”, ka thënë ai ndër të tjera.

Vazhdo më shumë