fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Haziri i lumtur që po ndërtohet baza ushtarake e Ushtrisë së Kosovës

Haziri i është gëzuar këtij akti, sepse beson se si rezultat i ndërtimin të asaj baze, lokaliteti ku tani është e vendosur FSK, në Komunen e Gjilanit do t’i rikthehet komunës, e që pastaj të jepet për Kampusin Universitar.

Publikuar

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lufti Haziri i është gëzuar fillimit të procedurave për ndërtimin e bazës më të madhe ushtarake të Forcës së Sigurisë në Kosovës, në Mitrovicë. Ai në një postim në faqen e tij në Facebook ka treguar edhe arsyen se pse ai është i gëzuar që kjo bazë po ndërtohet në Mitrovicë.

Haziri i është gëzuar këtij akti, sepse beson se si rezultat i ndërtimin të asaj baze, lokaliteti ku tani është e vendosur FSK, në Komunen e Gjilanit do t’i rikthehet komunës, e që pastaj të jepet për Kampusin Universitar.

“Pas vendimit për ndërtimin e bazës më të madhe ushtarake të FSK’së në Mitrovicë, uroj dhe propozoj që Regjimenti i Parë i Forcave Tokësore në Gjilan të zhvendoset atje, në mënyrë që të na lirohet hapësira e premtuar për Kampusin Universitar”, ka shkruar Haziri.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021