Haxhiu, fton shoqërinë civile të kontribuojnë në hartimin e ligjit për konfiskimin e pasurisë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, kundërshtarët e koncept dokumentin për konfiskimin e pasurisë, i ka ftuar që të bëhen pjesë e grupeve punuese dhe aty të japin kontributin e tyre.  “Ne do të bashkëpunojmë me secilin që ka qëllime të mira”, shkruan Haxhiu mes tjerash duke theksuar se paraja e pasuria e keqpërdorur duhet të … Vazhdoni me leximin e Haxhiu, fton shoqërinë civile të kontribuojnë në hartimin e ligjit për konfiskimin e pasurisë