fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Haradinaj thotë në Rahovec se mirëqenia e qytetarëve, do të jetë detyrë e tij

Publikuar

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë në Rahovec se sigurimi i ekuilibrit të pushteteve, mbështetja e qeverisë në reforma të rëndësishme për zhvillimin e përgjithshëm dhe mirëqenien e qytetarëve, do të jetë detyrë e tij që do e kryej me përgjegjësi e përkushtim të plotë, si President i ardhshëm i Kosovës.

Ndërkohë në Suharekë, Haradinaj ka profesorët Dr. Bexhet Berisha dhe Xhavit Mala, autorë të të vetmit “Atlas i bimëve të Kosovës”, një punë shkencore dy dekadëshe, që tregon diversitetin e florës së Kosovës.

“I falënderova për kontributin dhe ju premtova se shteti do të inkurajojë e përkrahë sa më shumë shkencën dhe do të investojë në mbështetjen e hulumtimeve shkencore që kontribuojnë në njohjen dhe promovimin e vlerave të vendit tone”, ka shkruar Haradinaj.

 

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021