fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

GJENOCIDI NDAJ SHQIPTARËVE TË KOSOVËS

Publikuar

Sot do të bëhet promovimi i publikimit të Institutit për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen, me temë: Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATO-s në vitin 1999, raporton RTKlive.

Vendi i promovimit të publikimit: amfiteatri i Bibliotekës Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”, Prishtinë;

–         Data: 07 qershor 2021;

–         Koha: 12:00 deri 12:40.

Ky publikim i Institutit për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen është përgatitur në kuadër të filozofisë që nuk kemi nevojë të krijojmë një të vërtetë, por vetëm ta nxjerrim atë në dritë./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021