fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Gastronomet paralajmërojnë protesta

Organizimi të cilin ata e kanë quajtur “Me një vaksinë nuk çel vera”, do të mbahet të martën e 25 majit.

Publikuar

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës (ShGK), ka paralajmëruar organizimin e një marshi pakënaqësie, për të pasqyruar gjendjen, sic kanë thënë ata të rend në sektorin e gastronomisë në vend.

Organizimi të cilin ata e kanë quajtur “Me një vaksinë nuk çel vera”, do të mbahet të martën e 25 majit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021