fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Fluks i madh i veturave në Merdar

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni web faqen e MPB-së, në linkun e mëposhtëm, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

Publikuar

Gjendja në pikat kufitare, fluks në Merdare, pritje edhe te Dheu i Bardhë e në Vërmicë.

FLUKSI NË DISA NGA PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Pikat e Kalimit Kufitar: Hyrje (min)   Dalje (min)

Merdarë                       10-15           60-90

Jarinje                           03-05           10-15

Mutivodë                      03-05           03-05

Bernjak                          03-05           05-10

Dheu i Bardhë               03-05           55-60

Vërmicë                         05-10           25-30

Muçibabë                      05-10           05-10

Ndërsa për të marr informatat lidhur me fluksin në të gjitha pikat e kalimit kufitar mund të shfrytëzoni web faqen e MPB-së, në linkun e mëposhtëm, ku QKMK azhurnon të dhënat në baza të rregullta.

https://mpb.rks-gov.net/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021