fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Fermerë të pakënaqur nisen me 200 traktorë drejt Ministrisë së Bujqësisë

Ky aksion i tyre, që nga ta është cilësuar si protestë e madhe paqësore, vjen si shkak i pakënaqësisë së tyre me kriteret për subvencionimin e grurit

Publikuar

Fermerë nga e gjithë Kosova janë nisur drejt Ministrisë së Bujqësisë me 200 traktorë.

Ky aksion i tyre, që nga ta është cilësuar si protestë e madhe paqësore, vjen si shkak i pakënaqësisë së tyre me kriteret për subvencionimin e grurit, shkruan Klankosova.tv

“E njoftojmë Policinë e Kosovës, Qendra në Prishtinë se me kërkesën e bujqve të Kosovës, pas skadimit të afatit 72 orësh të këtij njoftimi, do të mbahet një protestë e madhe paqësore me mekanizëm bujqësorë me datë 23.09.2021, (rreth 200 traktorë), para Ministrisë së Bujqësisë për të kundërshtuar padrejtësitë e mëdha që po iu bëhen bujqve nga Ministria e Bujqësisë“, thuhet në njoftim.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021