fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

“Fati i të pagjeturve nuk duhet të jetë peng i politikës”

Pas dy dekadave, familjarëve të të zhdukurve u mungon përgjigja për të dashurit e tyre dhe se kjo çështje nuk duhet të jetë peng i politikës.

Publikuar

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ka thënë se edhe pas dy dekadave, familjarëve të të zhdukurve u mungon përgjigja për të dashurit e tyre dhe se kjo çështje nuk duhet të jetë peng i politikës.

Në rrjetin social Twitter, Ambasadori Kosnett, pati edhe një apel për liderët politikë të rajonit.

“Në Ditën Ndërkombëtare të Personave të Zhdukur, ne e vlerësojmë përparimin e fundit në nivel të punës. Por, pas më shumë se dy dekadave, familjarëve ende u mungon përgjigja për më të dashurit e tyre. Për të gjithë liderët politikë të rajonit: fati i personave të zhdukur nuk duhet të jetë peng i politikës”, shkruan ai.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021