fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Exit poll i Klan Kosovës: LVV fituese e zgjedhjeve më 41.8 %

Publikuar

Exit poll-et e nxjerrin LVV fituese të zgjedhjeve më 41.8 % të votave të fituara, e përcjellë nga PDK 16.5 %, LDK 15.2 % si dhe AAK 7.2 %.

Exit poll-et janë publikuar nga Klan Kosova menjëherë pas orës 19:00 dhe është organizuar nga kompania PIPPO. Exit pol është publikuar  kur edhe zyrtarisht ka përfunduar procesi i votimit në Kosovë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021