fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

“E ka si Albini Glaukun”, Nagavci mundohet ta shpjegojë lidhjen e Bislimit me Tosunin

“Nuk e ka as djal të hallës, as djal të dajës e as të tezes. E ka familjar të largët, por nuk po di me shpjegu lidhjen. E ka qysh e ka Albini Glaukun”, ka thënë Nagavci.

Publikuar

Ministrja e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie Nagavci, e ka pranuar se zëvendëskryeministri Besnik Bislimi e ka familjar, Gëzim Tosunin, i cili është propozuar për anëtar të Këshillit Shtetëror të Cilësisë.

Nagavci ka thënë se Bislimi e ka familjar të largët Tosunin, por nuk ka ditur që të shpjegojë lidhjet e tyre familjare.

 “Nuk e ka as djal të hallës, as djal të dajës e as të tezes. E ka familjar të largët, por nuk po di me shpjegu lidhjen. E ka qysh e ka Albini Glaukun”, ka thënë Nagavci.

Ndryshe, Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu kishte thënë se e kishte pyetur zëvendëskryeministrin Besnik Bislimin se çfarë marrëdhënie familjare ka ai me Gëzim Tosuni, i cili pritet ta monitorojë punën e Agjencisë së Kosovës për Akreditim.

Haxhiu kishte bërë të ditur se Bislimi i ka treguar se në 50 vjetët e fundit ndoshta e ka takuar një herë.

“E pyeta për kureshtje tha se ndoshta në 50 vjetet e fundit ndoshta e kam takuar njëherë, Nuk e mbaj në mend se çfarë e ka”, kishte deklaruar Haxhiu, raporton Express.

Tosuni është propozuar për anëtar të KShC-së nga qeveria, në të cilën daja i tij ushtron pozitën e dytë më të rëndësishme.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021