fbpx
Lidhu me Ne!

Kuriozitete

Dollapi poshtë furrës, ja për çka shërben

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë”

Publikuar

Shumica prej nesh në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet, tepsitë dhe mjete të tilla të cilat në shumicën e rasteve nuk kemi vend ku t’i vendosim dhe zgjedhim t’i lëmë aty.

Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben në të vërtetë ai dollap?!

Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap i nxehtë”, pasi shërben që të ruhet nxehtësia e ushqimit rreth 2 orë pasi që të jetë gati.

Vazhdo më shumë