fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Deponia që po shton shtat para syve tanë

Publikuar

Në hyrje të Prishtinës nga pjesa e Mitrovicës një deponi e bërllogut çdo ditë po shton shtat dhe rrjedhimisht po e shëmton pamjen e kryeqytetit.

Afër ambasadës amerikane, në një sipërfaqe të madhe, e cila nuk ju ka rënë në sy, autoriteteve komunale.

Deponia e tillë çdo ditë po mbushet me mbeturina të lloj llojshme nga persona të pa përgjegjshëm për dëmin që një gjë e tillë i shkakton ambientit.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook