fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

DASH, përgezon Kosovën dhe Izraelin

Publikuar

“Marrëveshje që ndihmon në promovimin e stabilitetit, paqes dhe prosperitetit për të dyja vendet”, kështu e ka cilësuar Departamenti i Shtetit të SHBA-së, vendosjen e marrēdhenieve diplomatike në mes të Kosovës dhe Izraelit.

Në një deklaratē në Twitter DSH, vlerëson se hena ishte një ditë historike. Lidhjet më të thella ndërkombëtare ndihmojnë në promovimin e stabilitetit, paqes dhe prosperitetit në të dy vendet.

“Shtetet e Bashkuara përgëzojnë Izraelin dhe Kosovën për zyrtarizmin e marrëdhënieve diplomatike. Dje ishte një ditë historike. Lidhjet më të thella ndërkombëtare ndihmojnë në promovimin e stabilitetit, paqes dhe prosperitetit në të dy vendet. Kur partnerët tanë janë të bashkuar, Shtetet e Bashkuara janë më të fuqishme. SHBA-të do të qëndrojnë përkrahë Kosovës në rrugëtimin e saj euroatlantik”, thuhet në deklaraten e DASH.

Vazhdo më shumë