fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Çka pritet të ndodh në Kosovë?

Publikuar

Aktivitetet dhe ngjarjet që do të ndodhin gjatë se dielës (7 mars 2021), kryesisht do të jenë të ndërlidha me Epopen e UÇK-së.

09:00 Në kuadër të Epopesë së UÇK-së do të mbahet turnir në shigjetari. (Shkolla Fillore “Skenderaj).

11:00 Mbahet turniri në shah në kuadër të Epopesë së UÇK-së. (Hotel Grand, Prishtinë).

13:00 Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet finalja e turnirit të volejbollit. (Skenderaj).

17:45 Mbahet manifestimi Nata e Zjarreve. (Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, Prekaz).

18:00 Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet koncert pa praninë e publikut, në stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale./tg/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021