fbpx
Lidhu me Ne!

Kronikë e zezë

Ngota: Mehdiu më doli në ëndërr pasi e dogja me benzinë, e lidhëm me zinxhir qeni, vetëm qeshte, Marjeta na tha ta hiqnim qafet

Kujtojmë se në zonën e Kodër Shupalit 5 vite më parë 61-vjeçari, Mehdi Shaban Kurt-Deda u dhunua barbarisht dhe u...