fbpx
Lidhu me Ne!

Beba Ime

Simptomat e shtatzënisë së parë dhe të dytë dallojnë: Pas cilës lindje janë më të forta dhimbjet?

Në shtatzëninë e dytë është mirë ajo që jeni të gatshme edhe të dini çfarë gjëra ju presin.