fbpx
Lidhu me Ne!

Kronikë e zezë

BIK: I arrestuari për dhunim s’është hoxhë e as teolog

I njëjti nuk ka të bëjë asgjë me misionin e imamit dhe nuk është pjesë e BIK-ut

Publikuar

Bashkësia Islame e Kosovës ka reaguar pas lajmit se një hoxhë është arrestuar si i dyshuar se ka dhunuar seksualisht një femër.

Në reagimin e tyre thuhet se i njëjti nuk është as hoxhë e as teolog islam.

“Përkitazi me lajmin se sot, në komunën e Fushë Kosovës është arrestuar një hoxhë, Këshilli i BI-së në Fushë Kosovë njofton opinionin e gjerë si dhe besimtarët myslimanë, se i arrestuari në fjalë nuk është pjesë e Këshilli të BI-së, madje i arrestuari nuk është fare imam-hoxhë, e as teolog islam. Pra i njëjti nuk ka të bëjë asgjë me misionin e imamit dhe nuk është pjesë e BIK-ut”.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021