fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Betonjerkat bllokojnë rrugën “Lidhja Prizrenit” në Tophane

Qytetarët ankohen se aty nuk po shihen as policë e as zyrtarë komunal, ndonëse kanë tentuar të kontaktojnë me ta, të cilët do të mund të ndihmonin ose lironin qarkullimin në këtë pjesë të qytetit.

Publikuar

Rruga Lidhja e Prizrenit në Lagjen Tophane, që nga mëngjesit i së shtunës ka qenë e bllokuar nga një numër i konsideruar i betonierave , si rezultat i punimeve që një investitor privat po bënë një objekt shumëkatësh.

Qytetarë që jetojnë në këtë pjesë të qytetit të cilët kanë dërguar edhe foto nga vendi i ngjarjes, në adresë të Tipografit, janë ankuar se rruga, njeri krahë, është bllokuar pa ndonjë paralajmërim.

Ata ankohen se aty nuk po shihen as policë e as zyrtarë komunal, ndonëse kanë tentuar të kontaktojnë me ta, të cilët do të mund të ndihmonin ose lironin qarkullimin në këtë pjesë të qytetit.

Lagja Tophane në Prishtinë, konsiderohet si një nder lagjet më të ngarkuara në Prishtinë. Këtë e ka bërë edhe me të rend, punimi i vazhdueshëm në rrugë nga ana e autoriteteve komunale si dhe ndërtimet e shumë objekteve banesore, të cilat përvec zhurmës po demtojnë shumë edhe infrastrukturën në këtë lagje./tipografi/

Vazhdo më shumë