fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

BE e vlerëson certifikimin, sipas tyre të shpejt të rezultateve

Publikuar

Certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve të 14 shkurtit nga ana e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ka vlerësuar lartë edhe Shefi i Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomas Szunyog.

Ai e ka vlerësuar mënyrën e shpejtë të certifikimit nga ana e KQZ-së dhe ka bërë thirrje që institucionet të formohen sa më shpejt.

“Vlerësoj faktin se Komisioni Qendror Zgjedhor ishte në gjendje të certifikojë rezultatet e zgjedhjeve në më pak se 1 muaj pas ditës së zgjedhjeve. Pres që institucionet e Kosovës (Parlamenti, Qeveria dhe Presidenti) të themelohen sa më shpejtë dhe të fillojnë punën për të mirën e qytetarëve të Kosovës”, ka shkruar ai në një postim në Twitter.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook