fbpx
Lidhu me Ne!

Kronikë e zezë

Babai e raporton në polici, zhdukjen e vajzës

Sipas raportit të policisë, vajza është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohur për vendndodhjen e saj

Publikuar

Policia e Kosovës ka njoftuar se një vajzë nga Hajvalia është raportuar e humbur nga familjaret e saj.

Sipas raportit të policisë, vajza është larguar nga shtëpia  dhe nuk ka njohur për vendndodhjen e saj.

“Një  mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend-ndodhjen e saj.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021