fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

As në ri votim s’ka kuorum. Rrezikohet të dështoj procesi i zgjedhjes se presidentit

Sipas rregullores se Kuvendit, duhet të marrin pjesë në votim 81 deputet për tu plotësuar kushti i kuorumit, e që pastaj të vazhdohet me numërimin e votave

Publikuar

Kuvendi i Kosovës ka dështuar edhe ne përsëritjen e votimit të siguroj kuorumin e nevojshme për të proceduar me numrin e votave për zgjedhjen e presidentes se shtetit.

Në raundin e parë kanë votuar 79 deputet ka bërë të ditur anëtari i komisionit zgjedhor, Besian Mustafa.
Sipas rregullores se Kuvendit, duhet të marrin pjesë në votim 81 deputet për tu plotësuar kushti i kuorumit, e që pastaj të vazhdohet me numërimin e votave.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021