fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Gashi: Jo serioze sjellja e shumicës në Kuvend

Në seancë po na vijnë çështjet me urgjencë, pa i shqyrtuar në grupe parlamentare. Nuk ka arsye të jashtëzakonshme që ne në mënyrë të jashtëzakonshme të merremi me çështjen e ARKEP dhe AKP-së

Publikuar

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi ka kundërshtuar futjen në rend dite emërimi i bordit të ARKEP dhe shqyrtimi i raportit të AKP-së.

Gashi ka thënë se kjo kërkesë për të fut në rend dite çështje që nuk ju kanë shpërnda deputetëve, është e paarsyeshme dhe si grup parlamentar nuk i përkrahim idetë e tilla.

“Në seancë po na vijnë çështjet me urgjencë, pa i shqyrtuar në grupe parlamentare. Nuk ka arsye të jashtëzakonshme që ne në mënyrë të jashtëzakonshme të merremi me çështjen e ARKEP dhe AKP-së”, ka thënë Gashi.

Gashi ka thënë se këto çështje mund të trajtohen në një seancë tjetër.

“S’kemi informacion për këtë punë, është shumë joserioze të trajtohet në këtë mënyrë. Ne si Grup Parlamentar e kundërshtojmë një gjë të tillë. Mund të thërrisni seancë një ditë tjetër për këto dy tema”, tha Gashi.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021