fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kurti: Ushtria, po tregon profesionalizëm

Trupat e Kosovës po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri.

Publikuar

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka thënë se Kosova për herë të parë po merr pjesë në stërvitje të udhëhequra nga Ushtria Amerikane në territorin e saj.

Tutje, Kurti thotë se trupat e Kosovës po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri.

“Për herë të parë, Kosova po merr pjesë në stërvitje të udhëhequr nga Ushtria Amerikane në territorin e saj. Trupat tanë po tregojnë përkushtim dhe profesionalizëm në ushtrime të ndryshme si pjesë e “Defender 21” në Kosovë, Kroaci dhe Shqipëri”, ka shkruar Kurti në Twitter

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021