fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ulja e shtesave të pensionistëve, Kuvendi thërret në interpelancë ministrin e financave

Pikat e tjera të rendit të ditë që do të diskutohen nga deputetet e Kuvendit të Kosovës është edhe zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Publikuar

Kuvendi i Republikës së Kosovës, do të mblidhet në seancë të rregullt plenare, ku pikë e rendit të ditës ndër të tjera do të jetë edhe interpelanca e Ministrit të Financave.

Ministri i Financave, Hekuran Murati para deputeteve do të flas në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”.

Pikat e tjera të rendit të ditë që do të diskutohen nga deputetet e Kuvendit të Kosovës është edhe zgjedhja e pesë zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Rendi i ditës

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare,

3. Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”,

4. Shqyrtimi Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 formimin e komisioneve parlamentare,

5. Zgjedhja e pesë (5) zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021