fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Policia në aksion për zbatimin e masave anti Covid 19

Përmes një shkrimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, policia ka thënë së objektiv kryesor i saj mbetet ruajtja rendit sigurisë dhe shëndetit publik.

Publikuar

Policia e Kosovës ka njoftuar se  në mbar vendin vazhdon ta ruaj rendin dhe sigurinë, përveç kësaj edhe duke mbështetur autoritetet tjera shtetërore në parandalimin e pandemisë.

Përmes një shkrimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, policia ka thënë së objektiv kryesor i saj mbetet ruajtja rendit sigurisë dhe shëndetit publik.

Shkrimi i plotë:

Objektiv kryesor i Policisë së Kosovës mbetet ruajtja rendit sigurisë dhe shëndetit publik.

Masat dhe kufizimet duhet të respektohen nga të gjithë, për të mirën e të gjithëve. Policia në mbar vendin vazhdon ta ruaj rendin dhe sigurinë, përveq kësaj edhe duke mbështetur autoritetet tjera shtetrore në parandalimin e pandemisë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021