fbpx
Lidhu me Ne!

Rajon

Serbët e vendosin flamurin serbë tek lapidari i dëshmorit, Fatmir Ibishit

Musliu me anë të një videoje në rrjetin social Facebook ka deklaruar se shqiptarët në këtë pjesë vazhdimisht janë duke pasur provokime të tilla

Publikuar

Zëvendëskryetari i Bujanocit, Shqiprim Musliu, ka thënë se përmendores së ish-luftëtarit të Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc (UÇPMB), Fatmir Ibishit, në fshatin Konqul, i është larguar flamuri kombëtar nga disa persona të panjohur, duke iu zëvendësuar me atë të Serbisë.

Musliu me anë të një videoje në rrjetin social Facebook ka deklaruar se shqiptarët në këtë pjesë vazhdimisht janë duke pasur provokime të tilla.

“E njoftoj faktorin ndërkombëtar se me veprime të tilla shqiptari në shtëpinë e vet çdo ditë është duke u provokuar”, ka thënë Musliu.

Ai në videon e publikuar shihet se e vendos sërish një flamur kombëtar duke e larguar atë serb

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021