fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kurti i thërret në takim ministrat e kabinetit qeveritar

Njoftimin për mbledhjen e kabinetit qeveritar e ka publikuar Zyra e Kryeministrit

Publikuar

Kryeministri Albin Kurti ka thirrur për të premten mbledhjen e kabinetit qeveritar. Kjo është mbledhja e 11 e kabinetit qeveritar.

Njoftimin për mbledhjen e kabinetit qeveritar e ka publikuar Zyra e Kryeministrit.

Mbledhja sipas njoftimit do të mbahet në ora 15:00. Agjenda dhe rendi i ditës nuk janë bërë publike.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021