fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

20 vjeçari nga Sllovia e Lipjanit ka nevojë për ndihmën tuaj

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni me babanë e Gentritit, Ismetin, në këtë numër telefoni 044 530 975.

Publikuar

Gentrit Gashi, 20 vjeçari nga fshati Sllovi e komunës së Lipjanit ka nevojë për ndihmën tuaj.

Ai duhet t’i nënshtrohet operacionit në sy, për herë të dytë me radhë, në Turqi, dhe thotë se i nevojiten vetëm edhe 2 mijë e 500 euro.

Sipas babait të Gentritit, Ismetit, Ministria e Shëndetësisë ka pranuar t’ia mbulojë shpenzimet e këtij rasti dhe së shpejti duhet të udhëtojnë për Turqi, mirëpo i duhen edhe paratë e shpenzimeve të qëndrimit atje që janë në total 4 mijë euro nga të cilat deri më tani janë grumbulluar 1 mijë e 500 euro.

Për çdo informatë shtesë, ju lutem kontaktoni me babanë e Gentritit, Ismetin, në këtë numër telefoni 044 530 975.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021