fbpx
Lidhu me Ne!

Botë

Hapet ura e varur më e gjatë në botë

Ajo ndodhet mbi një kanion, në lartësi prej 175 metrash.

Publikuar

Portugalia ka hapur urën e varur më të gjatë në botë.

Ura për këmbësorë, në Arouka, mbahet nga kabllo të rënda çeliku, dhe ka një gjatësi prej 516 metrash.

Ajo ndodhet mbi një kanion, në lartësi prej 175 metrash.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021