fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

“Skuteri 2021”, konfiskon 10 skutera

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të tilla edhe në ditët në vijim, në parandalim dhe respektim të ligjit mbi komunikacionin rrugor.

Publikuar

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, në vazhdën e shumë aktiviteteve që ka zhvilluar, së fundmi ka nisur së zbatuari planin operativ ‘’ Skuteri 2021’’.

Në kuadër të këtij aktiviteti, që nga data 28.04.202,  policia ka shqiptuar 22 gjoba ndaj drejtuesve të motoçikletave dhe skuterëve , ndërsa ka konfiskuar edhe 10 prej tyre në mungesë të dokumentacionit të rregullt.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të tilla edhe në ditët në vijim, në parandalim dhe respektim të ligjit mbi komunikacionin rrugor.

Apelojmë tek të gjithë drejtuesit e motoçikletave dhe skuterëve, ti respektojnë rregullat dhe ligjin e komunikacionit rrugor, ( vendosja e helmetës gjatë drejtimit, vozitje të kujdesshme në rrugë si dhe pajisja me dokumentacion të rregullt), me qëllim të evitimit të ndonjë aksidenti me dëme materiale , lëndime trupore apo me pasoja fatale në njerëz.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021