fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi

Kjo bëhet përshkak të ndalimit të tollovisë në Parkun e Gërmisë dhe mbrojtjes nga Covid-19.

Publikuar

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka publikuar një urdhëresë më të cilën sot ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi.

Në urdhëresën e publikuar nga Ahmeti, thuhet se do të lejohen vetëm automjetet e Policisë së Kosovës, KFOR-it, të EULEX-it, të ndërmarrjes “Hortikultura”, të KRM “Pastrimi” dhe të Drejtorisë së Inspeksionit dhe automjeteve emergjente.

Kjo bëhet përshkak të ndalimit të tollovisë në Parkun e Gërmisë dhe mbrojtjes nga Covid-19.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021