fbpx
Lidhu me Ne!

Tipografi

Punët që shkaktojnë stres të lartë

Publikuar

Nëse mendoni se puna e juaj në zyre, në shtëpi, pran kompjuterit, iu shkaktojnë stres dhe lodhje, atëherë shiheni këto lloje të punëve që kryhen nga dikush, duke rrezikuar gjithçka.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021