fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

80 aktakuza kundër 104 personave

Aktakuzat për këtë persona janë ngritur, për vepra të ndryshme penale.

Publikuar

Prokurori i Shtetit ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur tetëdhjetë (80) aktakuza kundër njëqindekatër (104) personave.

Aktakuzat për këtë persona janë ngritur, për vepra të ndryshme penale.

Siç ka njoftuar Prokuroria e Shtetit, me urdhër të prokurorit të shtetit janë ndaluar për 48 orë, pesë (5) persona, si dhe janë bërë shtatë (7) kërkesa për caktimin e paraburgimit të tetë (8) personave, të dyshuar se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021