fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Stolteberg: Dialogu, rruga e vetme për të ecur përpara

Nato mbështet dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe kjo është mënyra me e mirë për arritur sic ka thënë ai tek një zgjidhje e qëndrueshme politike.

Publikuar

Shefi i Nato-së, Jens Stoltenberg, është deklaruar pas takimit që pati me kryeministrin Kosovar në selinë e organizatës në Bruksel. Stoltenberg ka thënë së Nato mbështet dialogun në mes të Kosovës dhe Serbisë dhe kjo është mënyra me e mirë për arritur sic ka thënë ai tek një zgjidhje e qëndrueshme politike.

Stoltenberg ka thënë se me Kurtin ka diskutuar për zhvillimet në Kosovë dhe rëndësinë e Nato-së dhe KFOR-it në ruajtjen e paqes dhe stabilitetit në Ballkanin Perëndimor.  

”Mirëprita Albin Kurtin, për të diskutuar zhvillimet në Kosovë dhe rëndësinë e NATOs dhe KFOR-it, për stabilitet në Ballkanin Perëndimor. NATO mbështet përpjekjet për të riaktivizuar bisedimet midis Prishtinës dhe Beogradit. Dialogu është mënyra e vetme për të arritur një zgjidhje të qëndrueshme politike”, ka shkruar Stoltenber në Twitter.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021