fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

S’ka targa RKS…

Publikuar

Asnjëra nga targat për vetura ato KS apo RKS nuk janë duke u lëshuar për qytetarë tash e një kohë, shkruan Klan Kosova.

Agjencia e Regjistrimit Civil, aktualisht po lëshon targa të përkohshme, nëpër të gjitha Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në Kosovë.

Por kjo pritet të marrë fund së shpejti, pasi në ARC njoftojnë se kontrata do të nënshkruhet më së largu javën tjetër.

Por furnizimi do të bëhet vetëm me targa RKS dy javë pas nënshkrimit të kontratës, pasi ato KS nuk janë më në përdorim si rezultat i skadimit të Marrëveshjes së Brukselit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021