fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Policia thotë se për ta, shëndeti dhe siguria e qytetarëve, është prioritet

Policia është duke operuar me zyrtarët e saj dhe Inspektorët e AUV, për të kontribuar në respektimim e masave dhe në ruajtjen e shëndetit publik.

Publikuar

Policia e Kosovës që nga shfaqja e rasteve të para të infektimit me virus Covid-19 është angazhuar me përkushtim në ofrimin e mbështetjes për autoritetet shtetërore në funksion të menaxhimit të situatës, implementimit të planeve në zbatim të masave dhe kufizimeve për të parandaluar përhapjen e virusit.

Pavarësisht detyrave dhe angazhimeve tjera policore, në çdo kohë dhe në çdo vend, Policia është duke operuar me zyrtarët e saj dhe Inspektorët e AUV, për të kontribuar në respektimim e masave dhe në ruajtjen e shëndetit publik.

Prandaj, respektoni masat e vendosura në të mirë të secilit, në të kundërtën do të merren masa ndëshkuese sipas ligjit./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021