fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Hapet konkursi për përzgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Sipas Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Komisioni dhe Kuvendi janë përgjegjës për zgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Publikuar

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes ka vendosur që të rihape konkursin për përzgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi.

Sipas Ligjit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Komisioni dhe Kuvendi janë përgjegjës për zgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi. Ka pasë disa konkurse që kanë dështuar.

Sipas ligjit aktual duhet të zgjedhet personi që merr më shumë vota.

Deputeti i Vetëvendosjes, Enver Dugolli, ka thënë se s’është e nevojshme të ndryshohet këtë ligj dhe se është i pajtimit që procedohet drejtpërdrejt me shpalljen e konkursit.

Po ashtu edhe deputeti i PDK-së Elmi Reçica ka thënë se meqë tani ka një stabilitet të votave kjo çështje duhet të procedohet në bazë të rregullave.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021