fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Gjobitet edhe nga Komuna

Shoferi i kamionçinës, u gjobit të premten më 200 euro edhe nga Komuna e Prishtinës për dëmtim të hapësirës gjelbëruese brenda shirit të rrugës.

Publikuar

Pas dënimit që mori nga Policia e Kosovës për rrezikim dhe pengim të pjesëmarrësit e tjerë ne trafik, shoferi i kamionçinës, u gjobit të premten më 200 euro edhe nga Komuna e Prishtinës për dëmtim të hapësirës gjelbëruese brenda shirit të rrugës.

Drejtori i Inspeksionit të Komunës së Prishtinës, Adonis Tahiri, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook, ka bërë të ditur ndëshkimin që ia ka bërë Komuna e Prishtinës, shoferit të kamionçinës.

“Dëmtimi i gjelbërimit ndëshkohet”, ka shkruar Tahiri, duke e bërë publike që shoferi në fjale për këtë shkelje është gjobitur në shumë prej 200 eurove.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021